G.O.B.A. Kirurgi er grundlagt i 1991. De mange års praktisk erfaring i medicobranchen og et indgående kendskab til hver enkelt produkt gør os til en seriøs samarbejdspartner. Vores produkter er efter grundig research og dokumentation udvalgt hos amerikanske og europæiske producenter, der kan levere den bedste kvalitet

Hos os er der ingen tomme ord. Vi ved, hvad vi taler om. Og vi taler samme sprog som kunderne. Faglig viden og fornuftig rådgivning er fundamentet i firmaet. Vi deltager jævnligt i alle typer operationer, efteruddannelse og internationale messer, for at opnå indsigt i produkter og deres praktiske anvendelse.

Selve salget er kun en del af den større sammenhæng hos G.O.B.A. Kirurgi.

Det er afgørende for os at levere præcist det produkt, som kirurgen og sygeplejersken får størst gavn af i sit arbejde, og som giver det optimale resultat for patienten. Den efterfølgende service og sparring om operationsudstyr, instrumenter og implantater er en selvfølge hos G.O.B.A. Kirurgi.

G.O.B.A. Kirurgi har kontor og hovedlager ved Aarhus. For at give klinikker og hospitaler hurtigst mulig levering af silikoneimplantater ved akut behov, har vi også fjernlagre flere steder i landet.

 
 
 
  
 
 
  
G.O.B.A. kirurgi | Holmskovtoften 13, 8340 Malling - DK | Tlf.: +45 86 93 33 00 | kg@goba.dk