Information til patienter om EUROSILICONE silikoneimplantater:
 
Der er jævnligt en del debat om sikkerheden ved silikoneimplantater. Hvis du vælger implantater fra EUROSILICONE er du garanteret, at de lever op til de strengeste krav om både kvalitet, sikkerhed og holdbarhed. Verden over er der forskellige kriterier for kravene til silikoneimplantater. EUROSILICONE fremstilles efter krav fra den franske sundhedsstyrelse, som internationalt set har nogle af de mest omfattende, strenge krav til silikoneimplantater. Det er dermed et ekstra kvalitetsstempel for dig som patient. Desuden har EUROSILICONE flere andre anerkendte sikkerhedscertifikater som CE-mærkning Class 3, som er den højeste udmærkelse inden for medicinsk udstyr. Implantaterne er også ISO 9001 certificerede.

Alle implantaterne er fremstillet af FDA-godkendt, amerikansk grundsilikone.

Den bedste livstidsgaranti

Som noget helt særligt har EUROSILICONE livstidsgaranti på sine silikoneimplantater - også, hvis du eventuelt får en kapseldannelse omkring implantater. ”Eurosilicone Premium Patient Warranty” er langt mere omfattende end andre producenters garantier, og giver dig langt bedre betingelser som patient. Garantien gælder nemlig ikke kun i en begrænset periode, som det ellers er tilfældet hos alle andre producenter. 

Førende kirurger bruger EUROSILICONE

G.O.B.A. Kirurgi har i mere end 20 år leveret EUROSILICONE brystimplantater til landets førende plastikkirurger på private klinikker og offentlige sygehuse. G.O.B.A. Kirurgi har valgt at samarbejde med de speciallæger, som sikrer patienten det bedst mulige resultat efter en brystforstørrende operation eller rekonstruktion efter brystkræft.

Det skal understreges, at du bør henvende dig til en af de plastikkirurger, som anvender EUROSILICONE implantater, hvis du ønsker specifikke oplysninger om selve operationen og eventuelle risici. Ved en konsultation vil du samtidig kunne få mere information om EUROSILICONE, om det store udvalg af former og størrelser og om den særlige livstidsgaranti.

Læs flere fakta om implantaterne enten i vores patientbrochure eller ved at bruge linket til EUROSILICONE

Link til Eurosilicone's hjemmeside her.

 

 
 
 

 

 

  

   

 
 
 
 
G.O.B.A. kirurgi | Holmskovtoften 13, 8340 Malling - DK | Tlf.: +45 86 93 33 00 | kg@goba.dk