Download produkt katalog her.
 

Det er ikke uden grund, at silikoneimplantaterne fra EUROSILIONE er blandt de mest efterspurgte og anbefalede blandt førende plastikkirurger. Den kliniske dokumentation og særdeles strenge krav til kvalitet og sikkerhed, er afgørende for plastikkirurgernes valg. EUROSILICONE har sat markedets højeste standard for råmaterialer, design, teknologi, fremstilling og holdbarhed. Derfor er EUROSILICONE nu en af verdens største producenter af silikoneimplantater.


Størst udvalg

EUROSILIONE har det største og mest specialiserede sortiment. Der er en uendelig vifte af valgmuligheder mellem former, bredde, højde og volumen, som kan skabe de smukkeste, mest æstetiske resultater. Det giver kirurgen hidtil usete muligheder for at skabe et unikt resultat for den enkelte kvinde.Kerneværdierne hos EUROSILICONE er en forpligtelse til kvalitet og konstant opmærksomhed på at levere de mest sikre og gennemtestede silikoneimplantater. Virksomheden har gennem mere end 25 år opbygget sit prestigefulde omdømme på netop kvalitet, holdbarhed og patienternes tilfredshed.

 
Amerikansk silikone og europæisk teknologi

EUROSILICONE’s implantater er udelukkende fremstillet af FDA-godkendt grundsilikone fra Nusil Technology i USA. EUROSILICONE stiller de absolut strengeste krav til implantaternes styrke og holdbarhed. Hvert enkelt implantat gennemgår en lang række tests og styrkeprøver, inden det forlader den højteknologiske europæiske fabrik. Med EUROSILICONES implantater er patienten sikret, at de høje krav om strækkeevne, silikone-styrke, sammenhæng og cohesivitet altid er opfyldt. EUROSILICONE’s implantater har desuden en ekstra sikkerhedsbarriere mellem silikonen og den yderste skal. Yderskallen er også særdeles stærk, da den består af adskillige lag silikone.


Amerikanske ejere

EUROSILICONE er blandt verdens tre største producenter af silikone implantater. EUROSILICONE er amerikansk ejet af den multinationale koncern GC Aesthetics, som har årtiers international erfaring med innovativ udvikling og produktion af implantater til både kosmetisk og rekonstruktiv kirurgi.

 

 

 

   

 

 

 
 
 
  
 
 
 
 
G.O.B.A. kirurgi | Holmskovtoften 13, 8340 Malling - DK | Tlf.: +45 86 93 33 00 | kg@goba.dk